sponsoren

Supporter van Schoon
 
 
Hoeveel kilometer loop jij?
home  > informatie voor de individuele wandelaar

Info voor de individuele wandelaar

Op deze pagina vindt u specifieke informatie voor de individuele wandelaar.

Het is mogelijk om als individu of in klein groepsverband samen deel te nemen aan de Avondvierdaagse. De A4D 2019 wordt gehouden van dinsdag 4 tot en met vrijdag 7 juni.

De volgende informatie is relevant voor het inschrijven, starten en lopen voor de individuele lopers: 

Kinderen tot 13 jaar (basisschool) mogen onder begeleiding van een volwassene meelopen als individu. In groepsverband ziet de organisatie graag dat dat er minimaal 1 volwassene per 5 kinderen meeloopt. Deze ratio is ook voor scholen vastgesteld. 

Wij adviseren u om de te lopen route iedere avond te controleren op de website. Dit ivm eventuele last minute aanpassingen in de route.   

De kosten voor deelname is €6 per wandelaar voor de 5km en de 10km. Meelopen met de vaantjesavond kan ook voor €2. Er hoeft voor de begeleider, mits geen medaille, geen inschrijfgeld betaald te worden. 

Inschrijfmogelijkheden:

De organisatie biedt individuele deelnemers vanaf vandaag de mogelijkheid om zich online in te schrijven en direct het inschrijfgeld te voldoen.

Dit inschrijfformulier is geschikt voor iedere individuele deelnemer, zo ook voor kinderen die bv met hun ouder of grootouder als begeleider de 5km of 10km Avond4daagse willen lopen. Per persoon dient een inschrijving en betaling plaatst te vinden. 

Klik hier voor het formulier.

Het is mogelijk om tot uiterlijk 16/5 online in te schrijven. 

Inschrijvingen na deze periode kunnen uitsluitend op 4/6 vanaf 17.45 op het startterrein plaatsvinden. De kosten zijn dan €7,50. 

Persoonlijk inschrijven kan op dinsdag 14 mei vanaf 19:30uur  tot 21:00 uur bij VVSO WVT, Bilthoven.

Voorinschrijving heeft de voorkeur. Dit in verband met het tijdig kunnen bestellen van een medaille en het beschikbaar hebben van de medaille op de laatste dag. Er is slechts een beperkte voorraad beschikbaar. 

Vertrektijden:

Individuele lopers kunnen op eigen gelegenheid starten vanaf 18.15 uur. 

Graag vragen wij u om rekening te houden met de scholen en zo mogelijk vooraan de groep te starten. Hiermee kunt u uw eigen tempo bepalen.

De scholen en verenigingen vertrekken vanaf uur 18.30. De 10 km start eerst en de 5 km volgt daarna . Op de laatste dag vertrekt de 10 kilometer om uur 18.15. 

Voor vragen kunt u terecht op e-mail adres info@avondvierdaagse-debiltbilthoven.nl