sponsoren

Supporter van Schoon
 
 
Hoeveel kilometer loop jij?
home  > veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

Klik op een vraag om het antwoord te tonen.

 • Algemeen

  1. De vaantjesavond is bedoeld voor onze jongste wandelaars en is op de woensdagavond.

   Zie hier meer informatie.

    

    

  2. Van maandag 25 mei 2020 tm donderdag 28 mei 2020. Zie ook bericht: https://www.avondvierdaagse-debiltbilthoven.nl/nieuws/avondvierdaagse-2020.

  3. Er wordt in groepen gestart in startblokken. De 10 km start tussen 18.30 en 18.40 met 5 minuten interval. De 5 km start om 18.45 tot 18.50 uur met 5 minuten interval.

   De laatste dag start de 10 kilometer om 18.15 uur en de 5 km vanaf 18.30 uur.

   Individuele lopers starten bij voorkeur vooraf aan de 10 km. 

    

  4. Zowel de start als de finish is bij het H.F.Witte Centrum

   Henri Dunantplein 4, De Bilt

  5. Nieuwe info volgt

  6. Er is voldoende gelegenheid op het terrein om fietsen te parkeren. Volg hiertoe de hoofdweg naar het HF Witte Centrum. Bij de parkeerplaats staan hekken voor de stalling van fietsen.

   Auto's kunnen achter het HF Witte Centrum geparkeerd worden aan de Biltse Rading. Hiertoe is een afslag bij het skate park. Klik hierop voor de auto's

    

  7. Als het weer te slecht is om te lopen zult u daar vanaf 17.00 uur op deze site over geïnformeerd worden. (dit zal dan op de hoofdpagina staan) 

   Zie ook deze pagina

 • Beleid

  1. Het Bestuur heeft tijdens haar vergadering in januari'19 gesproken over de verzoeken die de organisatie ontvangen heeft van diverse ondernemers die ijs, broodjes en andere zaken willen verkopen.

   Het bestuur wil graag te kennen geven dat zij, als vertegenwoordigers van de organisatie, het organiseren van een feestelijk wandelevenement voor de jeugdige inwoners en andere belangstellende van de gemeente De Bilt-Bilthoven als enig doel zien. Zij zal geen overeenkomsten aangaan met ondernemers mbt de verkoop van goederen of levensmiddelen.

   Het is ondernemers vrij om, conform de lokale wet- en regelgeving hun bedrijvigheid te voeren. De organisatie draagt hierin geen verantwoordelijkheid.