sponsoren

Supporter van Schoon
 
 
Hoeveel kilometer loop jij?
home  > algemene informatie a4d de bilt - bilthoven

Algemene informatie

De avondvierdaagse 2019 wordt gehouden van dinsdag 4 juni tot en met vrijdag 7 juni 2019.

Samen een doel bereiken, lol maken en lekker bewegen, dat is waar de Avondvierdaagse voor staat. Het is de kans om samen met anderen een gezellige en sportieve uitdaging aan te gaan. Dat is niet alleen leuk, maar ook belangrijk, want in ons computertijdperk wil het bewegen er nogal eens bij inschieten.

De Avondvierdaagse heeft een nieuwe frisse look gekregen met onder andere een herkenbaar logo en een nieuwe landelijke website: www.avond4daagse.nl met veel informatie en interactie. Zeker ook voor de jeugd! 

Ook in De Bilt-Bilthoven zal het straatbeeld dit jaar weer vier avonden lang worden opgefleurd met een lange stoet wandelaars. Wij hopen dan ook weer op een grote deelname, waaronder die van jou. De organisatie is al weer druk bezig om de vier avonden net zo vrolijk en gezellig te laten zijn als de afgelopen jaren.   

Naast 4 avonden feest, is het ook belangrijk dat de Avondvierdaagse duurzaam en schoon is. Wij hebben ons dan ook aangesloten bij NederlandSchoon. Dit zal vooral zichtbaar zijn bij het start- en finishterrein. 

Er kan gekozen worden uit twee wandelafstanden, 5 km of 10 km.

De laatste avond is er traditioneel de intocht. Nadat alle wandelaars samengekomen zijn zal daarna vanaf 20:00 uur onder muzikale begeleiding de laatste meters afgelegd worden. 

Het start- en eindpunt is het H.F.Witte Centrum Henri Dunantplein 4, De Bilt

Algemene informatie

Afstanden:5 kilometer of 10 kilometer

Elke dag starten de beide afstanden om 18:30uur. Alleen de laatste dag vertrekt de 10 km om 18:15 uur en de 5 km om 18:30 uur.

Inschrijving: <datum, locatie en tijdstip volgen nog>

Individuele wandelaars kunnen zich ook nog op dinsdag 4 juni bij het H.F.Witte Centrum vanaf 18:00uur inschrijven.