1. Home
  2.  » Verkeersregelaars

Laatste update: 06-03-2024

Postindeling

De postindeling voor de verkeersregelaars is hieronder te vinden:

Dag 1 – 5 en 10 km
Dag 2 – 5 en 10 km
Dag 3 – 5 en 10 km
Dag 4 – 5 en 10 km

Inzet vrijwilligers per dag

Informatie voor verkeersregelaars

De Avondvierdaagse voor de Bilt en omstreken staat weer gepland van dinsdag 21 mei t/m vrijdag 24 mei 2024. Hiervoor hebben we verkeersregelaars nodig. Alleen met voldoende verkeersregelaars kunnen we voldoen aan de vergunningsvereisten van Gemeente De Bilt.

Wat doet een verkeersregelaar?

De verkeersregelaar zorgt er voor dat de kinderen veilig over kunnen steken op plekken waar weg- en spoorweg overgangen op de route zijn. Je regelt het verkeer op een of meer avonden op verschillende punten op de 5 km of 10 km routes; de organisatie laat weten waar je wanneer moet zijn. Je kunt zelf bepalen op welke avonden je beschikbaar bent.

Hoe word je verkeersregelaar?

Door het volgen van een online trainingsmodule. Dit neemt ongeveer 1 ½ uur  in beslag. Na het doorlopen ontvang je een certificaat en word je door de gemeente officieel aangesteld worden gedurende het evenement als verkeersregelaar.

Hoe kan ik me aanmelden?

Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar info@avondvierdaagse-debiltbilthoven.nl. Vermeld daarin je email-adres en/of telefoonnummer en wij nemen contact met je op.