1. Home
  2.  » Verkeersregelaars

Laatste update: 01-06-2023 15:32 uur

Postindeling

De postindeling voor de verkeersregelaars staat hieronder per dag:

De planning kun je hier downloaden als pdf.

Infoavond

Op dinsdagavond 23 mei vindt de VKR Infoavond plaats. Op deze avond krijgen de Verkeersregelaars meer informatie over de Avondvierdaagse De Bilt – Bilthoven 2023.
Ook mensen die geïnteresseerd zijn om verkeersregelaar te worden, zijn welkom!
Op het programma staat wat je moet doen, wat de routes zijn, hoe de posten worden verdeeld etc. Je bent welkom om 20.00 uur in het WVT in Bilthoven.

Informatie voor verkeersregelaars

De Avondvierdaagse voor de Bilt en omstreken staat weer gepland van dinsdag 30 mei 2023 t/m vrijdag 2 juni. Hiervoor hebben we verkeersregelaars nodig. Alleen met voldoende verkeersregelaars kunnen we voldoen aan de vergunningsvereisten van Gemeente De Bilt.

Wat doet een verkeersregelaar?

De verkeersregelaar zorgt er voor dat de kinderen veilig over kunnen steken op plekken waar weg- en spoorweg overgangen op de route zijn. U regelt het verkeer op een of meer avonden op verschillende punten op de 5 km of 10 km routes; de Organisatie laat weten waar u wanneer moet zijn. U kunt zelf bepalen op welke avonden u beschikbaar bent.

Hoe wordt u verkeersregelaar?

Door het volgen van een online trainingsmodule. Dit neemt ongeveer 1 ½ uur  in beslag. Na het doorlopen ontvangt u een certificaat en wordt u door de gemeente officieel aangesteld worden gedurende het evenement als verkeersregelaar.

Hoe kan ik me aanmelden?

U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar info@avondvierdaagse-debiltbilthoven.nl. Vermeld daarin uw email-adres en/of telefoonnummer en wij nemen contact met u op.